AV Marketing Finland Oy

Merkit

Äänentoisto

Oikein suunniteltu äänentoistojärjestelmä lisää tilan viihtyvyyttä ja viestin selkeyttä.  Apart- ja Bosch -yleisäänentoistotuotteiden avulla pystytte toteuttamaan minkä tahansa tilan äänentoiston. Eurooppalaiset äänievakuointistandardit EN 54-16 täyttävät tuotteet sisältyvät laajan Bosch-valikoimaan. EN 54-24 sertifioidut kaiuttimet sisältyvät molempien valmistajien valikoimiin.

Apart pähkinänkuoressa

Matalaohmiset ja 70V /100V passiiviset design-, kotelo-, upotettavat-, hifi-, pilari-, torvi- ja projektio-kaiuttimet. Kosteudenkestävät kaiuttimet vaikkapa saunaan tai suihkutiloihin. Monipuoliset musiikkilähteet; CD/MP, SD-kortti, USB, Bluetooth, Internet/FM radio/UPnP-toisto. Päätevahvistimet. Kuulutusmikrofonit. Esivahvistimet ja matriisit. Konferenssi/puhejärjestelmät. Säätöpaneelit, seinäkotelot ja tarvikkeet.

Bosch

Markkinoiden ehkäpä laajin valikoima tuotteita yleisäänentoistoon. Langalliset ja langattomat konferenssijärjestelmät.

MartinAudio

Legendaarisen brittivalmistajan tuotevalikoima kattaa tällä hetkellä myös asennuskäyttöön soveltuvat kaiuttimet. Adorn- ja CDD Series -kaiuttimet ovat huippulaatuisia ratkaisuja vaativiin kohteisiin. Myös säänkestävinä.

Proel

Proel tuotevalikoima sisältää kattavan määrän yleisäänentoistoon sopivia tuotteita. Esimerkiksi mikserit, aktiivi- ja passiivikaiuttimet, päätevahvistimet ja tarvikkeet.

UNiKA

Näppärät DANTE-sovitteet.

 

Kun tahdot tietää audiosta, asentamisesta, suunnittelusta tai muusta audioon liittyen lisää - suosittelemme tarttumaan puhelimeen ja ota yhteyttä Jyrkiin.

Yhteystiedot löytyvät täältä.

© Copyright AV Marketing Finland Oy.

Powered by Oscar