AV Marketing Finland Oy

Merkit

Toteutuksista - ISE 2018

Julkaistu: 31.01.2018

Uusi rakennus, koulu tai toimistotalo tulossa, näyttöjä tulossa aika paljon, miten toteutetaan?

Tehdäänkö perinteisesti HDMI-kaapeleilla, pidemmät vedot CAT muuntimilla, hiukan valitsimia, ehkäpä vahvistimia tarvitaan välille. Pöydälle adapterikiekkoja, niin että saa laitteensa liitettyä.

Hiukan raavitaan ohimoa HDMI -kättelyiden kanssa kun on purkkia purkin perään. Käyttäjä varmaankin jossain vaiheessa oppii painelemaan oikeat napit saadakseen kuvan näkymään. Karrikoitua, no hieman. Mutta ei aivan kokonaan kuten varsin hyvin tiedetään.

On varmasti kohteita jossa on mielekästä ja teknisesti tarpeellista toteuttaa yllä mainitun kaltaisia ympäristöjä perinteiseen AV:n tapaan. Mutta on varmasti kohteita, joissa voisi toimia paljon yksinkertaisemminkin. Mitäpä jos päätelaitteen kuva siirretään aina IP:n päällä, hyödyntäen talon LAN ja WiFi verkkoja? Silloin käyttäjä saa oman päätelaitteensa kuvan näkymään missä tahansa rakennuksen näytössä, välittömästi. Omaan päätelaitteeseen ei tarvitse kytkeä yhtään mitään, ei kaapelia, ei adaptereita, ei USB härpäkkeitä. Kuvan esittäminen on aina tuplaklikkauksen päässä minne tahansa tilaan menetkin. Käyttäjän kannalta todella helppoa, sama periaate kuin lähettäisi verkkotulostimelle materiaalia. Kysy meiltä lisää!

Vivitek NovoConnect on tuoteperhe langattomia esityslaitteita.

NovoTouch näytöissä langaton esittäminen on vakiona. NovoEnterprise, NovoPro ja NovoCast (ISE uutuus) ovat erityyppisiin tiloihin soveltuvia vastaanottimia. Varaa itsellesi hetki aikaa ISE:ssä ja tule tutustumaan.

Joten samalla kertaa on mahdollista nähdä vaikkapa kuinka siirto IP protokollan päällä yksinkertaistaa ja monipuolistaa myös videoseinäprosessointia. Jos et pääse paikalle - sovi tapaaminen konttorillemme, esittelemme myös paikan päällä kunhan löydämme yhteisen ajan! Ole yhteydessä!

Olemme tavoitettavissa ISEssä Vivitekin/Deltan osastolla tiistaina ja keskiviikkona 12.00 -14.00 tai erikseen sovittuna aikana.

© Copyright AV Marketing Finland Oy.

Powered by Oscar