AV Marketing Finland Oy

Merkit

SMS Smart Media Solutions

SMS - telineet

SMS Smart Media Solutions on edelläkävijä, jolle jo 1970-luvulta lähtien on ollut ominaista innovaatio, niin tuotekehityksessä kuin markkinoinnissa.

Valmistaja keskittyy laitteiden toimivuuteen ja hienoon muotoilu, SMSästä on tullut yksi maailman johtavista korkealaatuisten kalusteiden, telineiden ja kotelointien valmistaja. Läheinen yhteistyö riippumattomien jakelijoiden ja asentajien kanssa varmistaa kilpailukykyisyyden ja molemminpuolisesti kannattavan kumppanuuden kaikissa maissa.

SMS keskittyy ammattimaiseen asennukseen, ja tarjoaa myös ratkaisuja kotikäyttöön. Kaikki tuotteet on suunniteltu vastaamaan selkeästi käyttäjän määrittämiä tarpeita ja ympäristöä: oppilaitos, toimisto & konferenssi, vähittäiskauppa ja näyttötekniikka, tapahtumat, media, hotelli, julkiset tilat, ja myös kotikäyttö. Kaikki tuotteet täyttävät yhteiset edut: yksinkertainen asennus ja käyttö, joustavuus, vuorovaikutteisuus, sekä integroitavuus. Heti alusta vuonna 1970, SMS tuotteet ovat panostaneet skandinaaviseen muotoiluun, ainutlaatuisiin toiminnallisuuksiin ja korkeaan laatuun.

Voit ladata SMS uusimman tuotekatalogin täältä

 

 

Lisätietoa

© Copyright AV Marketing Finland Oy.

Powered by Oscar