AV Marketing Finland Oy

Merkit

MAGEWELL

Magewellin viisi pääperiaatetta:
 

Jatkuva innovaatio

Tekniikka ei pysy paikallaan eikä Magewell. Pyrimme jatkuvasti kehittämään ainutlaatuisia ja ammattitaitoisia tuotteita, jotka pitävät käyttäjiä teknologiakäyrän eturintamassa.

Erinomainen käyttäjäkokemus

Tavoitteenamme on tehdä laadukkaasta videotuotannosta ja -toimituksesta yksinkertaisempi sekä helpompi käyttää. Tämä tekee työskentelystä tuotteillamme erinomaisen käyttäjäkokemuksen.

Standardien omaksuminen

Tekniset standardit ovat ratkaisevan tärkeitä saumattomien videoiden yhteentoimivuuden mahdollistamiseksi. Uudet standardit kehittyvät jatkuvasti ja olemme sitoutuneet kehittämään käytännön tuotteita, joiden avulla käyttäjät voivat hyödyntää niitä nopeasti ja tehokkaasti.

Erinomainen tuki

Riippumatta siitä, kuinka helppoja ratkaisumme ovat, asiakkaat voivat tarvita apua joko tuotteillemme tai niiden yleiseen työnkulkuun. Tarjoamme erinomaisen teknisen tuen, joka auttaa käyttäjiä saavuttamaan tavoitteensa.

Käyttäjien kuunteleminen

Autamme asiakkaitamme menestymään, joten arvostamme heidän palautettaan ja pyrimme vastaamaan heidän tarpeisiinsa."

Käyttäjä kommentti

"Tapahtuman streamaus onnistui hyvin ja se tavoitti kymmeniä tuhansia käyttäjiä Facebookissa. Jälkeenpäin ajateltuna lähetyksen olisi voinut tehdä korkeammallakin bitratella ja tallettaa samalla myös paremmalla laadulla kovalevylle. Magewellit eivät vieneet suoritintehoa käytännössä lainkaan ja koneeseen olisikin voinut liittää vaikka kuusi eri kameraa.

Jatkossa kiinnostaakin kokeilla myös Magewellin USB Capture SDI -kaappaimia, jolloin osa kameroista voisi sijaita huomattavasti kauempana, vaikkapa esiintymislavaa vastapäätä." -Lupu Pitkänen-

Lisätietoa

© Copyright AV Marketing Finland Oy.

Powered by Oscar