Ostoskorisi on tyhjä

Messukeskuksen uudet näyttävät käsidesiautomaatit

Etusivu / Messukeskuksen uudet näyttävät käsidesiautomaatit


Messukeskuksen uudet näyttävät käsidesiautomaatit toivottavat messuvieraat hygieenisesti tervetulleiksi! Jo ensi viikolla aukeaa mielenkiintoinen Bod Dylanin ja Andy Warholin Art of Pop näyttely. Ja viimeistään käsidesiautomaatti tulee kaikkien koekäyttämäksi Avitan AudioVisual messuilla lokakuun alkupuolella!

Awarts käsidesiautomaatti on helppokäyttöinen käsihygienian varmistaja suurien asiakasvirtojen tiloihin ja tapahtumiin. Lattiamallia on kolmena eri korkeutena ja lisäksi saatavilla on seinäkiinnitteinen malli. Vakiovärejä on neljä: valkoinen, harmaa, grafiitti ja musta. Eurooppalainen valmistaja pystyy myös täyttämään erikoistoiveet värin, tekstien ja logojen osalta.

Suuri 10 litran säiliö annostelee keskimäärin 10 000 annosta, aina oikean säädetyn määrän, hygieenisesti ilman kosketusta. Merkkivalo ilmoittaa ajoissa täyttötarpeen. Patentoitu annostelija on suunniteltu niin, että ympäristöön ei aiheudu roiskeita ja näin siivoustarve vähenee. Ylivuotosäiliö kerää valumat. Awartsin käsidesiaine myydään 5 litran pakkauksissa.