AV Marketing

Merkit

Promethean - Uuden sukupolven kosketusnäytöt!

Julkaistu: 31.05.2016

Promethean on tuonut markkinoille uudet 4. sukupolven kosketusnäytöt. Kyse ei ole enää pelkästään kosketusnäytöstä, vaan käytännössä suurikokoisesta tabletista luokan interaktiiviseksi keskipisteeksi.

Me uskomme vahvasti, että tämä on paras tähän astisista näyttöratkaisuista opetuskäyttöön ja tarjoaa ylivoimaisesti eniten vastinetta rahalle.

Mikä on sitten meidät saanut näin vakuuttuneeksi siitä, että tässä on loistava ratkaisu opetuskäyttöön sekä paras hinta-laatusuhde;

 1. Näytön LCD paneeli on sen kallein komponentti. Promethean käyttää vain Samsungin ja LG:n LED taustavalaistuja laadukkaita LCD paneeleja.
 2. ActiveGlide on Prometheanin patentoima suojalasi joka on turvallinen, se poistaa tehokkaasti heijastumat, siinä on erittäin sormiystävällinen samettinen pinta ja se suojaa opettajaa näytön suoralta lämpösäteilyltä. Iman optisesti laadukasta suojalasia menetetään osa LCD:n kuvanlaadusta. ActivGlide säilyttää LDC paneelin kirkkauden, kontrastin, värit ja resoluution hyvällä tasolla.
 3. Älykkäät liitännät – kosketusnäytöltä ohjattavat laitteet lisääntyvät koko ajan. Luokan kiinteä PC, Laptop tietokone ja langaton kuvansiirto ovat esimerkkejä näytöltä ohjattavista laitteista. Jokainen näistä pitää kytkeä näyttöön ja jokaiselle pitää viedä myös USB-kaapeli kosketusominaisuutta varten. Prometheanissa on 4 x HDMI sisääntuloa ja 4 x USB kosketusliitintä. HDMI 1stä vastaa USB 1 jne. Opettajan vaihtaessa sisääntuloa vaihtuu myöskin USB- portti, käyttö on näin todella helppoa, kaapeleita ei tarvitse vaihdella eikä erillisiä valitsimia tarvita.Myös käyttölogiikka säilyy selkeänä.
 4. Erittäin nopea kosketus 6ms vasteaika on markkinoiden nopeimpia ellei nopein, se joka kirjoittaa paljon taululle tietää mistä kyse!
 5. Android PC – uudessa Promethean näytössä on erillinen Android PC vakiona. Erillinen, koska PC:n ja näytön elinkaari on eri pituinen. Näyttö hankitaan todennäköisesti 5-10 vuoden käyttöön, todennäköistä on, että uudelle PC:lle tulee tarvetta ennen kuin näyttö vaihdetaan uuteen. Ulkopuolinen Android PC on helposti vaihdettavissa jos tarve tulee. Kiitos avoimen Android alustan kaikki perustoiminteet ovat heti käytettävissä: fläppitaulu, selain... lisäksi kaikki suosikki Appsit ovat asennettavissa: YLE Areena, YouTube, opetusmateriaalit yms. Käyttö on todellakin kuin käyttäisit omaa Android tablettia.
 6. ActivCast mobiililaitteiden peilaus on vakiona ja on myös todella yksinkertaisen käyttää. AirPlay on vakiona, sovellus Androidille ja PC:lle peilaa päätelaitteen koko kuvaruudun.
 7. Promethean näytössä on 2 x 20W äänitehoa lisäksi monipuoliset audioliitännät lisäkaiuttimille.
 8. Laaja mallisto: 4K mallit: 65”, 75” ja 84”, Full HD mallit: 55”, 65” ja 75”
 9. Ohjelmistot: palkittu ActivInspire – opettaja tulee PC:llään käyttämään jotain valkotauluohjelmaa joka tapauksessa, miksei se olisi yksi parhaista. ActivInspire on yksinkertaisimmillaan todella helppo ja nopeasti omaksuttava, mutta tarjoaa taitojen kehittyessä todella paljon lisää mahdollisuuksia. Näyttö on luokassa todennäköisesti 5-10 vuotta – ohjelmistoa ei kannattane valita ensimmäisen päivän tarpeen mukaan. Käytössä on myös pilvipalvelu ClassFlow  - selainpohjaisella liittymällä jaat näkymän kaikkien kesken päätelaitteesta ja paikasta riippumatta.
 10. jopa 5 vuoden Prometheanin toimiva takuujärjestelmä on markkinoiden eliittiä
 11. Tukeva seinäteline kuuluu hintaan
 12. Hinta yllättää varmasti positiivisesti – kysy!

© Copyright AV Marketing Finland Oy.

Powered by Oscar