AV Marketing

Merkit

Kouluttautumaan!

Julkaistu: 17.05.2016

Kaksi mielenkiintoista tuotetta, kaksi käyttökohdetta. Toisella voi hoitaa koulun viestinnän tehokkaasti, toinen taas on luokan langaton esitysjärjestelmä.

Näille järjestämme aamupäivän mittaisen Vivitek NovoDS Digital Signage ja NovoPRO langaton esitysjärjestelmä esittelytilaisuuden seuraavasti:

Aika                                            keskiviikko 1.6.2016 klo. 9.00 -12.00

Paikka                                        AV Marketing Finland Oy, Rälssintie 6, Helsinki

Ilmoittautumiset                     25.5.2016 mennessä: reijo.lehtinen@avmarketing.fi

Käymme läpi tuotteiden toiminnat, käytön sekä kuulemme kehityssuunnitelmat. Tilaisuus on hyvä myös kysymysten esittämiseen. Koulutus on osin englanninkielinen.

NovoDS on Android alustainen 4K/FullHD Digital Signage Mediatoistin. Se on kytkettävissä Ethernet ja WiFi verkkoon. Materiaali voidaan päivittää muistikortilla tai verkon yli. NovoDS ohjaa myös kosketusnäyttöä, joten esitys voi olla vaikkapa oma nettisivu jota asiakas käyttää kosketusnäytöltä. Ohjelmisto on todella yksinkertainen käyttää, kuka tahansa osaa tehdä näyttävän esityksen joka sisältää vaikkapa still kuvia, videota, dynaamisen nettisivun, RSS syötteen, Twitter viestit, paikallisen USB kameran kuvan, sään, kellon jne. Ohjelmisto toimitetaan laitteen mukana. Lisenssimaksuja ei ole.

http://www.vivitek.eu/products/novods/

NovoPro on langaton esitysjärjestelmä Windows, Mac, iOS, Android ja Chromebook päätelaitteille sekä Airplay ja Miracast peilaukseen.

NovoPro on liitettävissä samanaikaisesti sekä Ethernet että WLAN verkkoon (esim. oma/vierailijaverkko) ja siinä on puheenjohtajatoiminta, max 64 kpl päätelaitteita kytkeytyneenä, nelikuvajako, tiedostonjako toiminnat, äänestystoiminta ja videostreamaus.

NovoPro on käytännössä väkevä Android PC. Se tukee HID kosketusnäyttöjä.

NovoProssa on vakiona valkotauluohjelma ja nettiselain. Mutta siihen voi asentaa minkä tahansa Play kaupasta löytyvän sovelluksen kuten YouTube, YLE Areena jne. NovoPro onkin langaton järjestelmä ja lisätietokone luokkaan tai neuvottelutilaan, netin ja applikaatioiden käyttö ei vaadi mitään muuta kytkeytynyttä laitetta. Lisäksi vierailijoita varten on saatavilla USB Dongle peilausohjelman käynnistämiseksi ilman asennusta koneeseen.

http://www.vivitek.eu/products/novopro/

TERVETULOA!

 

 

 

© Copyright AV Marketing Finland Oy.

Powered by Oscar