AV Marketing Finland Oy

Merkit

Referenssit

Referenssikohteita
 
KOULUASENNUKSET 2018
Vivitek kosketusnäytöt langattomasti!

Toimitimme kesän 2018 aikana 190 kpl Vivitek NovoTouch kosketusnäyttöä luokka- ja kokoustiloihin. Tämän lisäksi suuri määrä NovoConnect -sarjan erillisiä langattomia esitysjärjestelmiä päivittää olemassa olevan näytön aivan uudelle ominaisuus tasolle.

Suurin yksittäinen toimitus, 54 kpl NovoTouch kosketusnäyttöjä meni Nepenmäen uuteen kouluun Joensuuhun. Tämä onkin mielenkiintoinen kohde ja oiva esimerkki uudesta ajattelumallista oppilaitoksissa. Kaikki näytöt ovat liikuteltavassa kärryssä, ne toimivat täysin itsenäisesti ilman mitään päätelaitteita heti sähkön kytkemisen jälkeen niihin vapaasti asennettavien applikaatioiden avulla, olipa kyseessä sitten vaikkapa oppimispeli tai YLE Areena. Näyttöihin on helppo kytkeä kaikki koulussa käytettävät päätelaitteet näkymään missä tahansa koulun langattoman verkon alueella. Uudessa koulussa voidaankin opetustuokio järjestää koko koulun verkon kantaman alueella ja vapaasti ryhmitellä näytöt ja ryhmät kulloisenkin tarpeen mukaan. Ryhmittely helpottui entisestään uuden ohjelmiston avulla, joka jakaa näytöllä tapahtuvan esityksen tarvittaessa toiselle näytölle langattomasti ja näin saadaan esimerkiksi yhdisteltävien tilojen näytöille todella helposti sama kuva ilman kaapelointeja.


Valtuustosali

AREC Mediastation KS-710 yhdistettynä JVC KY-PZ100 robottikameroihin.

Valtuuston kokouksien streamaus verkkoon


Keravalle Kouluun

AREC Mediastation KL-3W

Oppituntien ja erilaisten tapahtumien (kevätjuhlat yms.) streamaus nettiin. Siirreltävä yksikkö


 
Lapin Yliopistolle uusia projektoreita!
Lapin Yliopiston AV-tekniikan uusimisessa valittiin useita eri Vivitekin projektoreita. Valinta kohdistui mm. seuraaviin projektoreihin;
DH559ST - FullHD resoluutioinen lähiheijastusprojektori
DH833 - FullHD 4500lm projektori
DH3331 - FullHD 5000lm projektori
DU5671 - WUXGA 6200lm vaihtolinssillinen projektori
DU8090 - WUXGA 8000lm laserprojektori vaihtolinssillä
 
 

Jyväskylän uudella Klub1 kuntasalilla on potkua! Spinningissä vedetään Apartin PUBSET:in tahdissa, eli 2 kpl Apart SUB2400 600W subwooferia ja 4 kpl MASK8 300W kaiutinta takaa äänenpaineen


Tampereen teknillinen yliopisto

Yli 40 luokassa kytkeydytään näytölle Christie Brio langattoman esitysjärjestelmän kautta. Mahdollista on kytkeytyä koko kampuksen verkon alueella mihin tahansa verkossa olevaan Brio:on, myös käyttäen Airplay:ta. Briossa on myös paikallinen 2 x DVI sisääntulo. Sisääntulo on helppo valita näytöltä ja tehdä haluttu kuvakollaasi. Näkymää voi jakaa muiden verkossa olevien Brio esityslaitteiden kanssa.


Itä-Suomen yliopisto

20 kpl Vivitek DU8090Z 8000 ANSI lumenin Laser projektoria Itä-Suomen yliopistolle
Lue artikkeli täältä
 

 
Kajaanin Jäähalli

Toimitimme paikallisen kumppanin kautta näyttävän LED-näytön Kajaanin jäähallille. Näytön koko on 14m2 ja pixel pitch on 10mm. Näytön kirkkaus on erinomainen ja LED-tekniikka takaa pitkäaikaisen käytön. Hinta näillä LED-näytöillä on nykyisin niin edullinen, ettei missään nimessä enää kannata tehdä isoja videonäyttöjä LCD-paneeleilla.


Kolmiopalvelu Oy:lle skarppi sisäkäyttöön tarkoitettu LED-näyttö, AOTO M2.8!

Tehdasluovutuksen yhteydessä otettu valokuva, näytön koko noin 20m2:

Resoluutio on täydessä kuvakoossa noin 2100 x 1200 pikseliäKirkkaus on riittävä sisäkäyttöön vaativissakin valaistusolosuhteissa, sillä se on kalibroinnin jälkeen 2000 cd/m2.


Järvenpäätalo

Järvenpäätalo sai uuden 11 000 ANSI lumenin Vivitek DU9000 projektorin. Kuvan korkeus seminaarikäytössä on n. 5m. Projektoria tullaan käyttämään myös tapahtumien lavastuksissa jolloin kuva-ala kasvaa merkittävästi. Motorisoidun linssin muistipaikat nopeuttavat kuvakokojen vaihtoja tarpeen mukaan.Evoko Room Manager  - Phillips


 

© Copyright AV Marketing Finland Oy.

Powered by Oscar