AV Marketing Finland Oy

Merkit

Referenssit

Referenssikohteita
 
Jyväskylän uudella Klub1 kuntasalilla on potkua! Spinningissä vedetään Apartin PUBSET:in tahdissa, eli 2 kpl Apart SUB2400 600W subwooferia ja 4 kpl MASK8 300W kaiutinta takaa äänenpaineen


Tampereen teknillinen yliopisto

Yli 40 luokassa kytkeydytään näytölle Christie Brio langattoman esitysjärjestelmän kautta. Mahdollista on kytkeytyä koko kampuksen verkon alueella mihin tahansa verkossa olevaan Brio:on, myös käyttäen Airplay:ta. Briossa on myös paikallinen 2 x DVI sisääntulo. Sisääntulo on helppo valita näytöltä ja tehdä haluttu kuvakollaasi. Näkymää voi jakaa muiden verkossa olevien Brio esityslaitteiden kanssa.


Itä-Suomen yliopisto

20 kpl Vivitek DU8090Z 8000 ANSI lumenin Laser projektoria Itä-Suomen yliopistolle
Lue artikkeli täältä
 

 
Kajaanin Jäähalli

Toimitimme paikallisen kumppanin kautta näyttävän LED-näytön Kajaanin jäähallille. Näytön koko on 14m2 ja pixel pitch on 10mm. Näytön kirkkaus on erinomainen ja LED-tekniikka takaa pitkäaikaisen käytön. Hinta näillä LED-näytöillä on nykyisin niin edullinen, ettei missään nimessä enää kannata tehdä isoja videonäyttöjä LCD-paneeleilla.


Kolmiopalvelu Oy:lle skarppi sisäkäyttöön tarkoitettu LED-näyttö, AOTO M2.8!

Tehdasluovutuksen yhteydessä otettu valokuva, näytön koko noin 20m2:

Resoluutio on täydessä kuvakoossa noin 2100 x 1200 pikseliäKirkkaus on riittävä sisäkäyttöön vaativissakin valaistusolosuhteissa, sillä se on kalibroinnin jälkeen 2000 cd/m2.


Järvenpäätalo

Järvenpäätalo sai uuden 11 000 ANSI lumenin Vivitek DU9000 projektorin. Kuvan korkeus seminaarikäytössä on n. 5m. Projektoria tullaan käyttämään myös tapahtumien lavastuksissa jolloin kuva-ala kasvaa merkittävästi. Motorisoidun linssin muistipaikat nopeuttavat kuvakokojen vaihtoja tarpeen mukaan.Evoko Room Manager  - Phillips


 

© Copyright AV Marketing Finland Oy.

Powered by Oscar