Laitetelineet
SMIT on hollantilainen telinevalmistaja, joka valmistaa vankkoja mutta kevyesti säätyviä hissejä interaktiivisille tauluille. Valikoimassa on sekä manuaalisia että moottoroituja telineitä. Lähiprojektoriteline tulee kiinni hissin rakenteeseen ja säätyy taulun mukana. Hissin voi helposti kiinnittää suoraan seinään tai siirrettävään vaunuun. Vaunu menee näppärästi kuljetusasentoon ja mahtuu purkamatta 200 x 80 cm ovista projektoritelineen kanssa.

SmartMetals on Hollantilainen telinevalmistaja, joka on saavuttanut vahvan aseman  kotimarkkinoilla.  SmartMetallin kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Hollannissa jokaista pienintä yksityiskohtaa myöten. Tämä takaa käytännöllisen ja Eurooppalaiseen makuun istuvan muotoilun sekä tasaisen laadun: osissa ei ole repiviä teräviä reunoja, metalliosat ovat tasapaksuisia, maalaus on tasalaatuinen ja telineet ovat turvallisia käytössä.

SmartMetals projektoritelineet toimitetaan valmiiksi kasattuina. Ainoastaan projektorin kiinnitys, joko ”Universal” tai projektori kohtaisella levyllä, jää asennuspaikalla tehtäväksi. Kaapelit asennetaan telineessä olevaan kouruun. Telineet täyttävät EU:n turvamääräykset kouluasennuksiin. Nopean ja siistin asennuksen varmistaa tukeva pallonivel, joka on lukittavissa ilman erikoistyökaluja. Varressa on kaulus alas laskettuja kattoja varten sekä teleskooppi malleissa kiinnike vinoille katoille. Saatavana on myös ”rental” versiot trussi- kiinnityksellä ja projektorin pikalukituksella.

SmartMetals valmistaa näyttäviä telineitä myös litteille näytöille. Valikoimassa on myös ”yhden miehen keikkasetti”, jolloin kuljetuslaatikkoon on pakattuna näyttö, lattiajalusta ja hissillinen nostin näytölle.